Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Deset tisíc jednorázových roušek pro Prahu 13

Vedení naší městské části převzalo deset tisíc jednorázových ústních roušek jako dar od společnosti DispoMask Czech, s.r.o. Radnice je bude distribuovat nejrizikovějším skupinám obyvatel, tedy seniorům a sociálně znevýhodněným občanům. Dar za městskou část převzali starosta David Vodrážka a radní Aneta Ečeková Maršálová.
„Velmi si vážím této nezištné iniciativy, která se snaží pomáhat v náročné době. Podobně, jako na jaře loňského roku, budeme darované ochranné pomůcky distribuovat spoluobčanům, kteří patří do nejrizikovějších skupin a také těm, kteří jsou sociálně znevýhodněni. Firmě tímto srdečně děkuji, jsem si jistý, že darované roušky pomohou ochránit zdraví stovkám lidí z naší městské části,“ sdělil starosta David Vodrážka.
„Zprostředkování pomoci ohroženým nebo znevýhodněným obyvatelům, seniorům, rodinám a mnoha dalším občanům se v naší městské části věnujeme dlouhodobě a pravidelně. Solidarita a pomoc jsou jednou ze základních hodnot, které se v sociální oblasti v Praze odrážejí. Za jakoukoli pomocí stojí reální lidé a dnes za ni, v podobě jednorázových roušek, osobně děkuji zástupcům DispoMask Czech, s.r.o.,“ dodala radní Aneta Ečeková Maršálová.

Lucie Steinerová