Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Můžete se na nás s důvěrou obrátit

Adiktologická a AT ambulance Drop In jsou místem, na které se mohou klienti a jejich blízcí s důvěrou obrátit, kdykoli cítí, že potřebují pomocnou ruku ve své aktuální situaci nebo se potřebují zastavit a zorientovat – lidé trpící závislostí na drogách, alkoholu nebo lécích a hledající možnosti řešení či vnímající potřebu změny, na níž se chtějí aktivně podílet, ale také lidé mající potíže s nelátkovou závislostí a ti, u nichž je návykové chování ještě kombinováno s nejrůznějšími duševními potížemi a také blízcí osob trpících závislostními potížemi.
Nabízíme vám spolupráci v rámci jednoho z nabízených programů: Strukturovaný terapeutický program, Individuální terapie, Case management, Poradenství, AT ordinace. V rámci těchto programů vám dále můžeme nabídnout například psychiatrické vyšetření a péči, sociální poradenství, pomoc při zprostředkování kontaktu s dalšími vhodnými odbornými sociálními a zdravotními službami.
Našimi hlavními zásadami jsou zachování důstojnosti, individuální, partnerský, otevřený, dialogický přístup, respekt k individualitě, motivace, naděje. Máme víru v potenciál každého člověka a možnost změny.
Najdete nás na adresách: Radlická 1170/61, Praha 5 (po–pá dle objednání na tel. 739 575 949, 731 836 227); Těšíkova 986/4, Praha 12 (tel. 739 027 070). Více informací na www.dropin.cz.

Lenka Škvorová