Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Čarodějnice v akci

Prodlužování dne, které doprovází nástup teplých večerů, oznamuje jediné – svátek všech čarodějů a čarodějnic. I letos se ze všech koutů Prahy 13 do Centrálního parku slétly malé, velké, nosaté i ušaté mistryně v čarování, aby si pod taktovkou zástupců městské části Praha 13 zasoutěžily v několika tematických disciplínách.


Porota v čele se starostou Davidem Vodrážkou ocenila nápaditost čarodějnických kostýmů, nosů i košťat. A k pořádnému čarodějnému reji patří i pořádná vatra. Tu v poslední dubnový podvečer zapálil starosta za tradiční asistence hasičů. Jakmile se oheň rozhořel, začala ta pravá show. Na podiu Centrálního parku vystoupila hudební skupina Robin&Son, kterou vystřídal Dalibor Janda Revival, ovšem hlavní hvězdou, která rozhoupala do rytmu několik stovek návštěvníků, byla kapela Verona.

Mezi děti a jejich rodiče zavítala i obávaná šelma – bájný Tyranosaurus rex slyšící na jméno Adam. Jeho zvířecí ošetřovatelku moc potěšilo, že se děti Adama nijak zvlášť nebály a některé si dokonce troufly pohladit ho po ostrých dinosauřích šupinách.

Eva Libigerová