Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Přijeďte na Třebonické letní hry

Všechny sportovní fanoušky zveme 24. června od 14.00 na skvělé sportovní zápolení v Třebonicích – přijeďte fandit nebo sportovat na Třebonické letní hry 2017.

Již 17. ročník tradičních her se koná na břehu rybníka v Třebonicích v Praze 13. Jde o soutěžení tříčlenných družstev v pěti netradičních disciplínách, které se zatím na mistrovství světa ani na olympiádu nedostaly – jde o slalom s kolečkem v kombinaci s hašením ruční stříkačkou, řezání klády ruční pilou, o záchranu tonoucího z kánoe, běh přes plovoucí lávku a štafetu v pití piva či limonády. Již posedmnácté zaplane na sportovišti symbolický oheň. Uvidíte sehrané týmy, vypracované postavy i krkolomné pády.

Přijďte, pro diváky je vstup zdarma. Občerstvení, hudba a doprovodný program jsou zajištěny. Podvečer a večer od vyhlášení vítězů až do 22. hodiny zpestří kapela Vynyl band.

Startovné za družstvo je 200 Kč. Doporučuje se společný dres. Hry pořádá Sdružení dobrovolných hasičů Třebonice ve spolupráci s MČ Praha 13 a Kulturním domem Mlejn.

Do Třebonic jede v sobotu autobus MHD č. 174 ze stanice metra B Luka ve 13.36, pro opozdilce ve 14.36 nebo 15.36 hodin. Jste srdečně zváni!

David Michut