Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Už brzy začne festivalový maraton

Poslední srpnový den odstartuje Festival volného času Prahy 13. Už posedmé se můžete těšit na plejádu nejrůznějších akcí a námětů pro využití volného času dětí, mládeže i dospělých.

Festival vám představí širokou škálu organizací, spolků, sdružení a klubů s ještě širší nabídkou aktivit z řady oblastí – od sportu, turistiky, hudby, divadla, přes tvůrčí činnosti až po chovatelství. Nabídka bude nejen zajímavá, ale i pestrá, takže věříme, že z programu, který najdete v následujícím vydání STOPu a také na www.praha13.cz, si vybere úplně každý.

Z připravovaných akcí, které budou pořádány na různých místech třináctky, můžeme jmenovat např. hokejbalový turnaj, Medobraní, Běh Metropole, Svatováclavský jarmark, jehož součástí bude prezentace Helppes – Centra výcviku psů pro postižené, o.p.s, turistický pochod Pražské věže, celodenní program SK Hala Lužiny, chybět nebude ani ukázka flyboardingu... Těšíme se na vaši účast.

Festival bude probíhat pod záštitou zástupce starosty Petra Zemana a předsedy výboru pro výchovu a vzdělávání Víta Bobysuda.

Eva Černá