Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Dílny tvořivosti pomáhají klientům i na dálku

Poslední rok byl v mnohém jiný snad pro každého z nás. Naše životy ovlivnil ve všech směrech. Organizace Dílny tvořivosti, o.p.s., poskytuje už 18 let služby lidem s různou kombinací diagnóz a lidem po poškození a poranění mozku. Cílová skupina se nám rozrůstá o lidi s poruchou autistického spektra a dalšími psychiatrickými diagnózami.
Doba příliš nepřeje skupinovým aktivitám, proto jsme pro vás připravili alternativní způsob pomoci. Na našich webových stránkách www.navraty.info a Fb @DilnyTvorivosti každý týden sdílíme praktická cvičení a náměty pro trénink kognitivních funkcí, arteterapeutické tvoření a nácvik relaxačních či jednoduchých meditačních technik. Informace jsou k dispozici nejen našim klientům, jejich blízkým, pečujícím, ale také širší veřejnosti a třeba i dalším poskytovatelům služeb. Věříme, že zejména pobytové služby a jejich personál uvítají každou formu výpomoci s přípravou programu.
Pro další informace nás neváhejte kontaktovat. Budeme rádi i za zpětnou vazbu, zda se vám naše nabídka líbí a jaké další potřeby máte. Jsme tu pro vás na e-mailu dilny_tvorivosti@seznam.cz nebo na tel. 774 372 796. Najdete nás na adrese: Podskalská 1252/24, 128 00 Praha 2.

Jitka Častulíková