Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Máte zájem o vítání občánků?

Úřad MČ Praha 13 pořádá vítání občánků – dětí s trvalým pobytem na území městské části. Pokud máte zájem o pozvání na tuto malou slavnost, je potřeba narození dítěte oznámit. Kvůli platným zákonům o evidenci obyvatel a o ochraně osobních údajů nemůže totiž občansko- správní odbor využívat evidenci obyvatel pro tyto účely.

Narození dítěte můžete oznámit pracovnici odboru Kateřině Benešové, a to buď osobně v kanceláři č. 112 v přízemí radnice, e-mailem s elektronickým podpisem na adresu BenesovaK2@p13.mepnet.cz nebo datovou zprávou.

Při osobním oznámení vyplníte předepsaný formulář a předložíte občanský průkaz k ověření totožnosti. Při oznámení písemnou formou je potřeba uvést jméno a příjmení dítěte, datum narození, adresu trvalého pobytu a doručovací adresu (je-li jiná než adresa trvalého pobytu).

O termínu a konkrétním čase konání vítání občánků jsou rodiče informováni prostřednictvím pozvánky, která je zaslána na uvedenou adresu trvalého pobytu či doručovací adresu přibližně 3 týdny před konáním vítání občánků. Případné dotazy na tel. 235 011 270. Vítání občánků probíhá v obřadní síni radnice.

-red-