Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Kurzy jógy ve studiu Peace Yoga

Jógové studio Peace Yoga, které se nachází přímo na metru B Hůrka, vypisuje od dubna 2023 nové jarní kurzy pro začátečníky i pokročilé, seniory, teenagery i děti. Kurz jógy pro (věčné) začátečníky je určen těm, kteří chtějí začít s jógou nebo již na pár lekcích byli, ale stále se cítí jako jógoví začátečníci, nebo chtějí důsledné vedení či motivaci pro pravidelnou praxi. Kurz je vypsán na 10 týdnů od 6. dubna každý čtvrtek od 19.30. Pro ty, kteří si chtějí dát více do těla a zformovat svou postavu máme kurzy intenzivní jógové praxe BodyForm v pondělí od 17.00 a Fitness jógy ve středu od 17.00. Od dubna začíná i nový běh kurzu jógy pro děti, který je již standardně v úterý od 16.00. Novinkou v rozvrhu je kurz jógy pro teenagery ve čtvrtek od 17.00.
Stále udržujeme i on-line kurz ranní jógy pro ty, kterým vyhovuje zacvičit si v pohodlí domova – ať už on-line vždy v pátek v 7.45 nebo pak kdykoli ze záznamu.
A pokračuje i oblíbená dopolední jóga pro seniory v úterý od 10.00. Na kurzy i jednotlivé lekce se můžete hlásit v našem rezervačním systému: https://peaceyoga.isportsystem.cz/. Jakékoliv otázky nám napište e-mail na info@peaceyoga.cz. Informace o studiu naleznete na webových stránkách www.peaceyoga.cz nebo na Facebooku a Instagramu pod účtem @peaceyogastudiohurka.

Petra Kubrová