Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Z policejního deníku

  • Dosud nezjištěný pachatel odcizil během 8. až 9. dubna na parkovišti stodůleckého sídliště zaparkované vozidlo Dacia v hodnotě 300 000 Kč. Vozidlo bylo uzamčené a navíc zajištěné zámkem řadicí páky.
     
  • Neznámý pachatel se začátkem dubna vloupal v podzemních garážích v ulici Tlumačovská do zaparkovaného uzamčeného vozidla značky Fiat, ze kterého odcizil autorádio v hodnotě 2 500 Kč.
     
  • Zřejmě v průběhu března vnikl dosud neznámý pachatel do sklepní kóje a do kočárkárny domu v Píškově ulici a odcizil zde sportovní potřeby, ruční a elektrické nářadí a hliníkové disky kol v hodnotě 42 000 Kč.
     
  • Neznámý pachatel odcizil mezi 3. a 7. dubnem na stavbě bytových domů Šafránka v ulici Jeremiášova elektrokabely v hodnotě 35 000 Kč, které už byly nataženy v jednotlivých bytech a garážích stavby.
     
  • V době mezi 2. až 6. dubnem se v ulici Hábova vloupal neznámý pachatel do sklepních prostor. Poškodil troje dveře včetně vložek zámků. Po vniknutí do jedné z koláren odcizil dvě pánská kola v hodnotě 20 000 Kč a pánské silniční kolo v hodnotě 2 000 Kč společně s bezpečnostním zámkem za 1 300 Kč. Škoda na poškozených dveřích byla odhadnuta na 3 200 Kč.
     
  • Dne 7. 4. odpoledne vnikl v podzemním garážovém stání obchodu v ulici Nárožní nezjištěný pachatel do zaparkované Škody Octavia. Ze zavazadlového prostoru odcizil dvoje brýle v celkové hodnotě 14 000 Kč.

Za MOP Stodůlky npor. Jaroslav Vondra