Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Čekají nás důležité závody

Začíná jarní sezona a my již trénujeme na hřišti. V květnu nás čeká několik závodů. Nejdůležitější, okresní závody ve hře Plamen, se konají koncem května ve Stromovce. Zde budeme bojovat proti ostatním družstvům z Prahy. Jak dopadneme, se dozvíte v dalším vydání STOPu. Také letos se náš sbor zapojuje do sbírkové akce Ligy proti rakovině Praha – Českého dne proti rakovině, kdy si všichni kupujeme kytičky měsíčku lékařského. Jsme velice rádi, že se k nám letos přidá i družstvo dětí. To dokazuje, že ani jim není lhostejný osud jejich vrstevníků. Náš sbor se už nyní připravuje na oslavy 100 let založení Československa. O akcích, které jsou s nimi spojené, vás budeme informovat.

A nyní mi dovolte, abych vás pozvala na dvě naše nejbližší akce:

  • SDH Třebonice vás zve 12. května od 10.00 hodin do sportovního areálu na závody v požárním útoku dospělých. Jde o memoriál Vlastimila Nového a Milana Bubníka.
  • Všechny děti a rodiče zveme na Hasičskou pouť ke Dni dětí. Akce se koná 3. června od 15.00 hodin ve sportovním areálu v Třebonicích. Přijďte se pobavit a odnést si nějakou pěknou cenu. Občerstvení zajištěno.

Marta Horáková, starostka SDH Třebonice