Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Poběž s námi a pro nás

Mateřská a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 5 pořádá v sobotu 25. května při příležitosti 30. výročí znovuobnovení Diakonie ČCE charitativní akci Běh kolem dokola aneb Poběž s námi a pro nás. Zveme všechny příznivce běhu a sportovních aktivit, děti i dospělé, kteří nám svým výkonem pomohou proměnit uběhnuté metry ve finanční částku, a tak podpořit rozvoj školy a zlepšit podmínky vzdělávání žáků.

Nepůjde o čas, ale o uběhnutá kola kolem Stodůleckého rybníku v Centrálním parku Prahy 13. Průběžný start bude zahájen ve 13.00 a ukončen v 15.30. V 16.00 budou vyhlášeny výsledky, odměněni nejvytrvalejší běžci a oznámen celkový počet uběhnutých kilometrů. Nepůjde jen o běh, ale také o společné setkání, pobavení se za doprovodu hudby, pro děti budou připraveny výtvarné dílničky, sportovní soutěže, malování na obličej, maxi bublifuk a mnoho dalšího.

Diakonie akci pořádá pod záštitou starosty Davida Vodrážky a ve spolupráci s Oddílem lehké atletiky TJ Stodůlky Praha. Více na www.skolapraha.diakonie.cz.

Milan Černý, ředitel