Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Jedeme dál

Prvního dubna nastoupila novou životní etapu dlouholetá šéfredaktorka časopisu STOP, paní Eva Černá. V době, kdy čtete tyto řádky už tráví svůj zasloužený důchod bez redakčního shonu.

Do rodiny oblíbeného zpravodaje naší městské části přišla v lednu 1999. Působila zde jako redaktorka až do listopadu roku 2016, kdy převzala šéfredaktorské žezlo po panu Samuelovi Truschkovi. Napsala tisíce článků, jejíma rukama prošlo nespočet příspěvků, které neúnavně upravovala až do jejich konečné podoby. Vedla mnoho rozhovorů, kvůli kterým navštívila řadu známých i zdánlivě obyčejných lidí a působivých míst. Těmito rozhovory pak poskytovala čtenářům inspiraci a otevírala dveře k poznání nejrůznějších lidských činností. Vyjma letních prázdnin, měsíc, co měsíc skládala mozaiku textů a fotek, aby se ke čtenářům dostalo jen to nejlepší. Spočítáme-li tyto měsíce, dostaneme se k více než dvěma stům vydaných čísel.

Milá Evičko, přejeme Ti ze srdce zejména pevné zdraví, radost a pohodu bez termínů a uzávěrek. Děkujeme Ti za neuvěřitelný přehled o dění nejen v Praze 13 a hlavně za Tvoji profesionalitu, laskavost a lidskost. Slibujeme nejen Tobě, ale především našim čtenářům, že ve Tvých šlépějích jedeme dál!


Tvoje STOPařky.

 -red-