Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Městská policie

Jako každoročně je mou milou povinností popřát všem čtenářům STOPu hodně zdraví, štěstí a osobních úspěchů v roce 2018. Za celé obvodní ředitelství děkuji všem lidem, kteří se svou slušností a ohleduplností zásadně podíleli na udržování klidu a veřejného pořádku na nám svěřeném území Prahy 13, a zároveň bych jim jménem svých kolegů rád popřál pěkné prožití svátečních dnů a dobré vykročení do nového roku 2018.

Zvláště pak děkujeme těm z nich, kteří nad rámec svých občanských povinností pomáhali našim strážníkům v terénu při řešení konkrétních případů.

Naše součást Městské policie hl. m. Prahy přistoupí k zajištění nadcházejících svátečních dnů jako každoročně – zvýšeným dohledem nad bezpečností a nekompromisními zásahy proti těm osobám, které budou chtít narušovat klid a pohodu obyvatel. Na druhou stranu však budeme tolerantní a shovívaví při řešení méně závažných dopravních přestupků, spáchaných v důsledku předvánočního shonu. Tímto příspěvkem bychom si také dovolili čtenáře seznámit se záměry našeho obvodního ředitelství pro rok 2018. V příštím roce plánujeme přesunout těžiště své pozornosti z oblasti dopravy na oblast bezpečnosti osob a majetku, občanského soužití a veřejného pořádku.

Tomáš Navrátil, vrchní komisař MP