Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Pražský Pohár ICN 2017

První říjnovou sobotu proběhl v Galerii Butovice Pražský Pohár ICN 2017 v naturální kulturistice a fitness dětí a dospělých.

Dětské kategorie a celou soutěž zahájil starosta Prahy 13 David Vodrážka, pod jehož záštitou se Pražský Pohár ICN 2017 konal. Akcí provázel promotér a naturální kulturista Lukáš Hrubý, který nám k této výjimečné soutěži řekl: „Dopoledne proběhly dětské kategorie a je nutné říci, že měly opravdu vynikající úroveň i atmosféru. Následovalo vyhlášení a začátek odpoledního programu dospělých, a to exhibičními kategoriemi Ms. Runway a Men´s Street Model. Pokračovaly kategorie juniorů, nováčků a OPEN, ženské kategorie se prolínaly s mužskými. Vrcholem byl boj o absolutní vítěze jednotlivých kategorií a o titul Vítěz vítězů. Bohatý byl i doprovodný program. Vystoupili tři street danceři se svými sestavami, zpěvačka Maky nebo odborník na výživu a fitness Jan Caha, k vidění byly vozy VW Arteon, Mini E-Countryman a motocykly Harley Davidson, takže diváci se určitě nenudili. Celý den panovala v galerii skvělá soutěžní atmosféra a obecenstvo neustále povzbuzovalo jak děti, tak dospělé. Věřím, že se tato povedená akce do Butovic opět vrátí.“

Více informací a fotografií najdete na www.natural-sport.cz, Facebook: icompete natural czech/čsns. Organizátoři děkují Galerii Butovice za poskytnutí prostorů a všem partnerům za podporu akce.

Eva Černá