Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Primátorka Prahy navštívila třináctku

V rámci svých pravidelných setkání se starosty městských částí navštívila primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová 31. srpna také radnici Prahy 13.
„Kontakt s radnicemi městských částí je velmi důležitý, neboť se při těchto schůzkách dozvídám o problémech a tématech, které se přímo dotýkají dané lokace. Byla bych velmi nerada, kdybychom přes velká celopražská témata přehlédli neméně důležité problémy obyvatel městských částí,“ komentovala setkání primátorka Krnáčová.
Na radnici ji uvítal starosta David Vodrážka, společně se svými zástupci Petrem Zemanem, Marcelou Plesníkovou a Pavlem Jarošem. Mluvilo se například o problémech s parkováním a nutnosti výstavby parkovišť P+R anebo o revitalizaci Centrálního parku. Primátorka ocenila konstruktivní a pozitivní přístup celé rady k vedení městské části.
„Jednání bylo věcné a konstruktivní,“ uvedl starosta David Vodrážka. „Paní primátorka slíbila, že nám pomůže s výstavbou domova pro seniory a mateřské školy. Obojí je pro nás prioritou a pomoc uvítáme.“

-red-