Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Putovní pohár odputoval do Řep

V rámci Festivalu volného času Prahy 13 se ve středu 13. září konal na zahradě Domu sociálních služeb Lukáš už pátý ročník turnaje v pétanque. Celkem deset týmů bojovalo o Pohár starosty Prahy 13 a o zvláštní cenu jeho zástupce Pavla Jaroše. Turnaj uspořádala městská část ve spolupráci se Střediskem sociálních služeb Prahy 13 a občanským sdružením Pétanque pro vás. Nejpočetnější zastoupení měly Řepy, odkud přijelo celkem pět týmů, za Prahu 13 bojovaly čtyři celky, jednoho zástupce měla Zbraslav.

V 11 hodin odstartovali pétanquové klání starosta David Vodrážka a jeho zástupce Pavel Jaroš. Fandit ale přišli i další představitelé městské části. Výsledky byly známy ve dvě hodiny odpoledne, kdy také došlo k předávání cen. Putovní pohár starosty Davida Vodrážky vybojovali Řepáci (Pavel, Jarda, Mirek), druhé místo obsadil Pétanque klub Lukáš ( Jana, Eva, Franta), pomyslný bronz získal Klub seniorů Řepy – GPS (Eva, Jiřina, Jarek). Speciální cenu místostarosty si odnesl Jaroslav Pastorek.

Poděkovaní patří nejen přímým účastníkům turnaje, ale také trenérovi našich borců Mirku Pešoutovi a všem, kteří se na přípravě a hladkém průběhu turnaje o Pohár starosty Prahy 13 podíleli.

Eva Černá