Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Před Lukášem do Lukáše

Ve čtvrtek 17. října, den před svátkem Lukáše, se uskuteční další výšlap se severskými holemi Nordic Walking, tentokrát pod názvem Před Lukášem do Lukáše. Na zhruba tříkilometrovou vycházku, která odstartuje v 10.00 od radnice MČ Praha 13 na Slunečním náměstí v Nových Butovicích, zveme všechny seniory z naší městské části.

Trasa povede od radnice přes Centrální park, okolo minigolfu a dále Kettnerovou ulicí do cíle našeho výšlapu. Tím je Dům sociálních služeb Lukáš v Trávníčkově ulici. Hůlky (můžete si zapůjčit před radnicí) a pití na cestu si vezměte s sebou. Účastnický poplatek 20 Kč je třeba uhradit předem v kanceláři střediska, nejpozději na startu.

Účastníci posledního letošního výšlapu obdrží v cíli tradiční pamětní poutní známku a v případě zájmu si mohou zajít na oběd za příznivou cenu 40 Kč do jídelny Střediska sociálních služeb Prahy 13. Ten je nutné objednat a uhradit předem v kanceláři střediska u paní Aleny Hrabětové (informace na tel. 725 393 061, 222 543 021, sekretariat@sssp13.cz). Po obědě bude pro zájemce připravena prohlídka Domu sociálních služeb Lukáš spojená s odborným výkladem.

Organizátory akce jsou městská část Praha 13 a Středisko sociálních služeb Prahy 13.

Eva Černá