Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Pojďme spolu na Langoše do Řeporyjí

To, že smích prodlužuje život a kultura povznáší ducha, je známá věc. Proto jsme se rozhodli zorganizovat v našem regionu sérii divadelních komedií. První volba padla na divadelní soubor Pluto s hvězdami v hlavní roli – Lukášem Langmajerem a Pavlem Kikinčukem (např. Bobule, Slunečná, Slunce seno).
Hledali jsme v našem regionu vhodný sál a povedlo se. Nově zrekonstruované kulturní centrum Prefunda je na sérii komedií skvěle připraveno. Je to nádherný prostor, který se nachází v objektu místního pivovaru a restaurace.
A na co se můžete těšit? Na prověřenou komedie od Antonína Procházky Klíče na neděli. Představení určitě pobaví a nechá zapomenout na chmury i starosti. Situační humor ze života je skutečně pro každého bez rozdílu věku.
Kdy to propukne? V neděli 17. 10. od 19.00. Prodej vstupenek probíhá on-line přes web spolku (https://rudnaprozivot.cz/akce/), na vybraných místech v Praze a okolí, telefonicky či přes sms na tel. 603 961 006, nebo objednávku zašlete na info@rudnaprozivot.cz. Na plné divadlo v Řeporyjích se těší spolek Rudná pro život.

Radek Prokop