Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Angličtina pro seniory

Městská část Praha 13 připravila pro seniory pravidelnou výuku angličtiny v Kulturním domě Mlejn. Senioři se mohou přihlásit jak do kurzů pro začátečníky, tak pro pokročilé.

„Jsem velice rád, že opět můžeme pozvat seniory Prahy 13 na jazykové kurzy do Mlejna a věřím, že o pravidelné vzdělávání bude opět velký zájem. Účastníci si mohou vybrat výuku podle svých znalostí, jsou připraveny kurzy pro začátečníky i pokročilé. Kurzy jsme koncipovali tak, aby byly seniorům finančně dostupné. Přeji všem příjemně strávený čas a hlavně radost ze studia,“ řekl starosta David Vodrážka. „Samotná výuka bude probíhat v malých desetičlenných skupinkách, aby byla co nejefektivnější a účastníci tak měli maximální prostor a čas. Jedna lekce vyjde na šedesát korun a to je v současné době především pro seniory cena více než příznivá,“ dodala radní Aneta Ečeková Maršálová.

Nad celou akcí převzal záštitu starosta David Vodrážka a radní Aneta Ečeková Maršálová. V případě zájmu se, prosím, přihlaste e-mailem na: marsalovaa@praha13.cz.

Platba na 10 lekcí předem, tedy 600 Kč, proběhne na první hodině přímo lektorce anglického jazyka. Učebnici si každý účastník kurzu uhradí sám a může se tak k angličtině vracet i později.

Lucie Steinerová