Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Místní oddělení policie v Běhounkově

Další vloupání do vozidla

Neznámý pachatel rozbil 7. prosince 2010 v nočních hodinách výplň levých předních dveří Fordu Focus zaparkovaného v Nušlově ulici a odnesl si autorádio, přičemž poškodil rámeček autorádia v palubní desce. Majiteli tak vznikla celková škoda za bezmála čtyřiadvacet tisíc korun. Policisté nyní pátrají po pachateli, který se dopustil trestného činu krádeže vloupáním, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Odnesl si pytel mincí

Neznámý pachatel překonal 4. prosince 2010 zámek automatu u mycího boxu na benzínové čerpací stanici na Radlické ulici a odcizil mince v celkové hodnotě 7 020 Kč.Tím se dopustil trestného činu krádeže vloupáním, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Doplatila na nepozornost v metru

Dne 21. prosince 2010 nahlásila dvacetiletá žena na místní oddělení, že byla při jízdě v metru okradena. Neznámý pachatel využil ve večerních hodinách její nepozornosti a při jízdě metrem mezi zastávkami Můstek a Hůrka jí z kabelky, kterou měla položenou vedle sebe, odcizil peněženku s osobními doklady. Pachateli krádeže hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Jakékoli informace nebo svědectví k těmto případům přijmou policisté na lince 158.

pprap. Eva Kropáčová
preventivně informační oddělení PČR - Krajské ředitelství policie