Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Nová vyhlídka pro vaše zuby

V květnu loňského roku zahájila v ulici Suchý vršek 2122/33 v Nových Butovicích provoz stomatologická klinika. Po několikaměsíčním „zahřívacím kole“ se ustálil tým lékařů, odborníků ve směru implantologie, parodontologie, estetické a chirurgické stomatologie, o nové specializace se rozšířila i nabídka poskytovaných služeb.

„Používáme technologie, které pacientovi šetří čas a umožňují lékaři nabídnout mu služby nejvyšší kvality,“ říká Zdeněk Adámek, spolumajitel kliniky. „K dispozici máme špičkové vybavení. Například 3D RTG, který je v implantologii stěžejní, protože v trojrozměrné hloubce zachytí procesy v dásních, čelisti a zubech, nejmodernější přístroj na zhotovení celo keramické korunky, a to na počkání... Vysoce kvalitní vybavení nám umožňuje poskytovat kvalitní služby za rozumné ceny. Na úkony hrazené veřejným zdravotním pojištěním, poskytuje naše klinika slevy.“

Stomatologie Vyhlídka přijímá pacienty každého věku. Objednat se můžete po-pá od 8.00 do 17.00 na tel. 222 981 133. Ordinační hodiny jsou v pracovní dny od 8.00 do 17.00, ve čtvrtek do 20.00. Další informace získáte na www.stomatologievyhlidka.cz.

Eva Černá