Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

FitStation.cz má Mistryni světa v aerobiku!

Po několika letech hostila Česká republika Mistrovství světa ve sportovním aerobiku a fitness týmech. Světový šampionát se tentokrát konal v multifunkční hale Gong v Dolních Vítkovicích ve dnech 2. – 4. listopadu. FitStation.cz reprezentovaly hned čtyři nominované závodnice, které se musely poprat se světovou špičkou již od základního kola. Naše děvčata se probojovala úspěšně až do samotného finále MS, kde poměřila síly s těmi nejlepšími, primárně se závodnicemi Austrálie, Belgie a Nového Zélandu.
Natálie Jabůrková se stala Mistryní světa v kategorii dvojic spolu s Kristýnou Fryšákovou. Natálie také startovala v kategorii jednotlivců, kde ve finálovém kole zacvičila svoji nejlepší sestavu sezóny a získala tak skvělé 6. místo. Stříbrnou medaili si z MS odvezla Veronika Sehedi. Veronika byla pro klub největším želízkem, jelikož v letošní sezóně vyhrála všechny domácí i zahraniční závody. Právoplatně si tak odváží titul Vicemistryně světa.
Mezi světovou elitou se neztratila ani Dita Šlegrová, která se probojovala v samotném finále na úžasné 7. místo. Stejné umístění také dosáhla naše Valerie Fedorová se svojí parťačkou v kategorii dospělých dvojic.
Děkujeme městské části Praha 13, která nás v účasti na šampionátu podpořila. Poděkování patří také rodičům našich svěřenkyň a všem, kteří nám fandí.

Gabriela Rytířová