Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Letní tábory 2023 s DDM Stodůlky

Tábory neodmyslitelně patří k létu a pro zaměstnance DDM Stodůlky jsou třešničkou na dortu v celoroční pedagogické činnosti. Letní táborová sezona začíná 1. 7. 2023 a končí 3. 9. 2023. Domeček vám v létě opět nabídne velkou škálu příměstských a výjezdních táborů. Příměstské tábory jsou zaměřené na různá témata. Můžete tak vybírat z Poznávačů, kde společně navštívíme hrady, zámky a muzea. Na táboře Hráčů se budou hrát celotáborové hry jako například pevnost Boyard. Umělci zase zabrousí do světa kreativity, tvoření a hudby. U Odborníků se děti mohou těšit na kulinářské speciality či rozpohybování modelíny v animaci. U Sportovců je potřeba očekávat, že se všichni pořádně zapotí. Taneční choreografie z různých stylů tanců v dětech probudí ladnost. Samozřejmostí jsou tábory pro naše nejmenší, o které pečují naši zkušení vedoucí s největším nasazením a láskou.
Z výjezdních táborů jsme pro vás připravili tábory stanové, taneční, hudební, sportovní, pro nejmenší, tábor na hradě, a tábory pro rodiny s dětmi. Novinkou bude tábor pro sourozence.
Nabídka táborů bude zveřejněna 13. 2. 2023 na webu DDM Stodůlky a přihlašovat se můžete od 20. 2. 2023. Na všechny děti se těší zaměstnanci DDM Stodůlky. Všechny informace přehledně najdete na www.ddmstodulky.cz/tabory.

Michala Štěpánková, koordinátorka táborů