Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Ve Mlejně začíná nový semestr

Již pátým rokem nebylo léto ve Mlejně časem odpočinku. Děti si i letos během prázdnin mohly vyzkoušet žonglování, chůzi na balanční kouli nebo hopsání na skákacích botách. Během dvou turnusů příměstského tábora se zaměřením na cirkusové dovednosti praskaly Mlejn a Spolkový dům ve švech a malí cirkusáci i lektoři byli jako každý rok během závěrečného vystoupení oceněni bouřlivým potleskem. Že jste tábor nestihli? Nezoufejte, po skončení letních měsíců jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku pohybových, výtvarných a hudebních kurzů. Malí zájemci mohou trénovat kotouly a další šaškárny v pravidelných cirkusových kroužcích, rozvíjet pohybové dovednosti v hodinách moderního tance či s folklorním souborem Lučinka nebo se vyřádit na hodinách keramiky. Dospělým v novém semestru nabídneme kromě kurzů keramiky třeba hru na klavír, bicí, kytaru nebo pokračování cvičení Pilates a cvičení pro seniory s klubem SeniorFitnes.
No a pro ty, kterým je protahování na zemi málo, máme připravené kurzy vzdušné akrobacie na šálách a hrazdách pro začátečníky i pokročilé. Tak neváhejte a přijďte k nám potrénovat tělo, fantazii nebo se jen tak pověsit za nohu!
Kompletní nabídku kurzů KD Mlejn najdete na www.mlejn.cz a také na webu mlejn.webooker.eu, kde se můžete přímo přihlašovat.

Eva Sílová, pr@mlejn.cz