Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Cvičení v Centrálním parku

Sportovní projekt MTS Akademie se zaměřuje na cvičení venku na čerstvém vzduchu. Nabízí skupinové lekce, které probíhají celoročně a jsou rozděleny dle obtížnosti a požadavků.

Lekce MTS Pěkné tělo je vhodná pro začátečníky (od 120 Kč/ 60 min.). Zaměřuje se na hubnutí chůzí a jednoduchá posilovací cvičení. Lekce MTS Silné a funkční tělo je vhodná pro pokročilé (od 120 Kč/ 60 min.). Zaměřuje se na rozvoj síly, rychlosti a vytrvalosti. Lekce MTS Senior nabízí seniorům kombinaci chůze a jednoduchých cvičení (od 50 Kč/60 min.). Zaměřuje se na zlepšení celkové stability a udržení dobré kondice. Lekce MTS Rodina nabízí dětem a jejich rodičům společné sportovní vyžití (od 65 Kč/60 min.). Zaměřuje se na všestranný rozvoj pohybu formou soutěží a her.

Skupinové lekce probíhají v Centrálním parku od pondělí do soboty dle rezervačního kalendáře. K odpoledním lekcím nabízíme také službu hlídání dětí v ceně od 50 Kč/60 min.

On-line rezervační kalendář najdete na www.mtsakademie.cz, senioři mohou pro rezervaci využít také tel. 725 805 004 (Lucie Davidová). Sraz je vždy u dětského hřiště u Nepomuckého rybníka (pod tubusem metra). S sebou nepotřebujete nic, snad jen malou lahev vody a dobrou náladu. Více na www.mtsakademie.cz, lucie@mtsakademie.cz, tel. 725 805 004.

Lucie Davidová