Vepřová panenka s dijonskou omáčkou

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou
Suroviny:
• 200 g vepřové panenky
• 1 dcl smetany
• lžíce dijonské hořčice
• sůl, koření dle chuti
Postup:
Maso okořeníme, vložíme na rozpálený olivový olej a opékáme ze všech stran cca 3 minuty. Panenka by měla být uvnitř růžová.
Vedle na pánvi orestujeme dijonskou hořčici, kterou zalijeme smetanou a dochutíme solí. Maso nakrájíme na silnější plátky a pokládáme na omáčku. Vhodná příloha jsou různě upravené brambory, popř. bramboráčky nebo rýže.
Tuto specialitu vám nabízí Restaurace Mlejn, Kovářova 4, Praha 13 - Stodůlky. Tel. 608 376 384. Otevřeno denně od 11.00 do 23.00 hod.