Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Volejbalový maraton veteránů

První únorovou sobotu se uskutečnil už 6. ročník Veterán volejbal CUPu Stodůlky 2017. V tělocvičnách Základní školy Bronzová se sešlo celkem sedm převážně místních týmů nebo celků z blízkého okolí. Slavnostního zahájení turnaje se účastnili starosta Prahy 13 David Vodrážka, starosta Sokola Stodůlky Václav Sailer a ředitel Střediska sociálních služeb Prahy 13 Jiří Mašek. Ti přivítali přítomné volejbalové veterány a zakládající členy volejbalového oddílu Sokola Stodůlky Jarmilu Kubrovou, Slávku Tlamichovou, Josefa Tlamichu a Oldřicha Broje a předali jim drobné upomínkové dárky.

Pozdě odpoledne bylo známo pořadí jednotlivých družstev. První místo patří borcům ze Sokola Jinonice, druhá příčka Pšoukařům, bronz vybojovali Rokyťáci. Na nemedailových místech skončil čtvrtý Sokol Stodůlky, pátý byl tým Pepro před Veterány Prahy 13. Tabulku uzavírají Borci z Chodova.

Na závěr volejbalového maratonu byly předány ceny jednotlivcům. Ocenění Nejzkušenější hráč získali Pavel Raboch (1946) z družstva Borci z Chodova a Jaroslav Hruška (1948) z týmu Veteráni Prahy 13.

Děkujeme organizátorům, Sokolu Stodůlky, MČ Praha 13 a všem, kteří se na přípravě a průběhu celého turnaje podíleli. Za sportovní pochopení patří velký dík partnerům turnaje – ZŠ Bronzová a Středisku sociálních služeb Prahy 13.

Jaroslav Matýsek