Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Sezona závodů je v plném proudu

Druhou květnovou sobotu se ve sportovním areálu uskutečnil již tradiční Memoriál Vlastimila Nového a Milana Bubníka v požárních útocích dospělých. V kategorii mužů si nejlépe vedlo a zaslouženě vyhrálo družstvo z Horních Měcholup. V kategorii žen podalo nejlepší výkon družstvo z Řep. Počasí přálo a tak mokří byli někteří jen ze špatně připojených hadic. Družstvo dětí čekal poslední květnovou sobotu boj s ostatními družstvy z Prahy ve Stromovce ve hře Plamen. Jak dopadly, vám prozradím příště.

Nezapomeňte, že 3. června od 15.00 se ve sportovním areálu v Třebonicích koná Hasičská pouť ke Dni dětí, na kterou zveme všechny děti a rodiče. Přijďte se pobavit a odnést si nějakou pěknou cenu. Občerstvení je zajištěno.

Zveme vás také na již 18. ročník tradičních Třebonických letních her. Koná se v sobotu 16. června od 14.00 na břehu rybníka v Třebonicích. Jde o soutěž tříčlenných družstev v pěti netradičních disciplínách. Přijďte nejen fandit, ale také se dobře pobavit. Připraven je totiž i skvělý doprovodný program. Pro diváky je vstup zdarma.

Všem přejeme krásné léto se sluníčkem a s vodou jen v rybníku.

Marta Horáková, starostka SDH Třebonice