Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Jóga ve studiu Peace Yoga

Lekce jógy (nejen) pro seniory je pro velký úspěch již dvakrát v týdnu. Na lekci, která je vedena ve velice klidném tempu a je tak určena nejen dříve narozeným, ale i lidem s určitým zdravotním omezením, nadváhou, větší zatuhlostí svalů či kloubů, můžete nyní přijít vždy v pondělí a ve středu od 10.00.
Kurz pro (věčné) začátečníky pokračuje druhým během – je určen pro ty, kteří s jógou začínají nebo již na pár lekcích byli, ale stále se cítí jako jógoví začátečníci. Kurz je vypsán na deset týdnů (do 26. května) vždy ve čtvrtek od 18.15.
Na základě vašeho zájmu otevíráme od dubna kurz jógy pro děti od 9 do 13 let. Jógu pro děti je třeba uzpůsobit a vést v jiném duchu i rytmu než lekce pro dospělé. Lekce budou vždy v úterý od 15.00. Děti lze přihlásit na celý tříměsíční kurz (duben – květen) nebo jednorázově na jednotlivé lekce.
Rezervace na https://peaceyoga.isportsystem.cz. Více informací získáte na info@peaceyoga.cz, tel. 725 239 911, www.peaceyoga.cz, Facebooku a Instagramu @peaceyogastudiohurka.

Petra Kubrová