Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Výjezdní tábory s Domečkem

V letošním roce pro vás máme opět pestrou nabídku výjezdních táborů:

LT hudebně dramatický „Cesta kolem světa” 5.-12. 7.

Pro milovníky hudby a dramatu ve věku 8-13 let nabízíme v krásném prostředí Krkonoš v penzionu Pohlednička hudebně dramatický tábor. Děti budou nacvičovat muzikál, který pak předvedou rodičům ve Spolkovém domě ve Stodůlkách.

Hra na nástroj není podmínkou.

LT Avengers ve stanech 13.-27. 7.

Klasický stanový tábor pro děti ve věku 7-15 let v obci Myslív na Klatovsku. Děti se prostřednictvím celotáborové hry propojí více s přírodou. Budou spát ve stanech s podsadou, mít hlídky a pomáhat v kuchyni. Každý se stane superhrdinou.

LT Šmoulíci „Zakleté království” 28. 7. - 3. 8.

Tábor pro děti ve věku 6-9 let v malebném prostředí Jizerských hor v penzionu Kitty s příjemným personálem a přírodou, kam oko dohlédne. Děti budou vysvobozovat princeznu a bojovat s drakem. Ideální tábor pro děti, které jedou poprvé bez rodičů.

LT hrad „Pevnost Boyard” 9.-17. 8.

Tábor pro děti ve věku 10-15 let. Děti budou spát v komnatách středověkého hradu Hauenštejn, v Ostrově nad Ohří, a změří síly v Pevnosti  Boyard. Musí nalézt všechny klíče a možná i bojovat s kočkovitými šelmami, aby získaly poklad.

LT sportovní „Indiánské léto” 11.-18. 8.

Tábor pro sportovně nadané děti ve věku 6-9 let. Nabízíme sporty všeho druhu a celotáborovou hru o indiánech. Tábor se koná v penzionu Kozel v krásných Krkonoších.

LT pro rodiče s dětmi - Vesmír 1 a 2 v termínech 21.-28. 7. a 10.-17. 8.

Tábory jsou pro naše úplně nejmenší (od 3 let) a jejich rodiče. Na táborech se podívají, co se děje ve hvězdách, a zažijí nejedno malé vesmírné dobrodružství.

Proč jet s DDM Stodůlky na tábor?

Tábory DDM Stodůlky mají dlouholetou tradici se zkušenými vedoucími a lektory, kteří mají srdce na dlani a vytváří pro děti nezapomenutelné zážitky. Na táborech se tvoří silná pouta přátelství a děti se potkávají na kroužcích, ve školách, mnohdy spolu chodí ven a rády spolu za rok opět jedou na tábor od DDM Stodůlky.

Více informací se dozvíte na ddmstodulky.cz/tabory.

Michala Štěpánková, vedoucí oddělení táborů, akcí, výukových programů, IT a ART