Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Pečený bok ze selátka s listovým špenátem a bramborovou kaší

Pečený bok ze selátka s listovým špenátem a bramborovou kaší

Suroviny:
2 kg vepřového boku sůl kmín listový špenát

Postup:
Vepřový bok naklepeme, okořeníme a smotáme do rolády. Vložíme do pečícího sáčku a pečeme po dobu 6 hodin při teplotě 130 stupňů. Bok nakrájíme na 4 – 5 cm tlusté plátky, které můžeme ještě trochu opéct. Podáváme s listovým špenátem a bramborovou kaší. Pokud nemáte čas na přípravu tohoto pokrmu, přijďte k nám do restaurace Meduse, máme tento skvost na stálém jídelním lístku ….

Tuto specialitu vám nabízí Restaurace Meduse, Sluneční náměstí 15, Praha 13 – Hůrka. Tel. 235 314 100, 602 666 100, www.meduse.cz. Otevřeno denně od 11.00 do 23.00 hod.