Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Poděkování patří všem učitelům

Na tradičním setkání u příležitosti výročí narození Jana Amose Komenského ve středu 30. března bylo v obřadní síni radnice oceněno celkem 37 zasloužilých pedagogů, kteří působí ve školství v Praze 13 déle než 15 let. Poděkovali jim starosta David Vodrážka, jeho zástupkyně pro školství Marcela Plesníková,  která sama řadu let učila ve FZŠ Mezi Školami, předseda výboru pro výchovu a vzdělávání Vít Bobysud a vedoucí odboru školství Evžen Mošovský. Ocenění  obdrželi plaketu J. A. Komenského s čestným uznáním a finančním darem.


„Práce pedagogů je psychicky i fyzicky velmi náročná a my si nesmírně vážíme všech, kdo ji vykonávají,“ říká starosta David Vodrážka. „Poděkování náleží úplně všem učitelkám a učitelům základních a mateřských škol v Praze 13.“

Oceněno bylo 13 učitelek mateřských škol, 16 učitelek základních škol a jeden učitel ve výslužbě, čtyři ředitelky mateřských škol, ředitelka a ředitel základní školy, lektorka Domu dětí a mládeže. Mezi oceněnými byla i oblíbená učitelka ze ZŠ Mládí Věra Opatrná, která také vede současnou kroniku Prahy 13.

Samuel Truschka