Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Slovo šéfredaktora květen 2016

Vážení čtenáři,

vítám vás u čtení květnového STOPu. Hned úvodem mi dovolte jednu omluvu. V minulém čísle jsme zveřejnili harmonogram komplexního úklidu komunikací v Praze 13 v letošním roce. Při grafické úpravě bohužel došlo k chybě, kterou jsme při korekturách v redakci přehlédli. V tabulce jsou navíc dělící čáry, které oddělují dubnové a zářijové termíny, takže to vypadá, že v dubnových termínech se bude čistit vždy jen jedna ulice, zatímco ostatní se čistí až v září. Za toto nedopatření se velmi omlouváme. Správný harmonogram jsme hned po zjištění chyby zveřejnili na webu a Facebooku, přesto chybná tabulka mnohé čtenáře zmátla. Všem, které jsme uvedli v omyl, se omlouvám a vynasnažím se, aby k podobným chybám nedocházelo.

Co najdete v květnovém zpravodaji? Starosta v Přímé lince odpovídá na otázky ohledně výstavby kanalizace a tenisových kurtů. Téma STOPu je věnováno zprovoznění nového muzejního depozitáře na Velké Ohradě. Historickou stránku jsme věnovali 700. výročí narození císaře Karla IV. Kolegyně Eva Černá rozmlouvala s organizátorem sportovní akademie pro děti Janem Bůžkem a v rubrice Víkendy bez nudy vás zve na výstavu o katastrofě slavného Titanicu. Prosíme vás také o účast v anketě o sledování televize TV13.

Za celou redakci vám přeji příjemné čtení a všem maminkám k Svátku matek hodně zdraví, sil a lásky. Užijte si hezký květen!

Samuel Truschka, šéfredaktor