Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Pohár vybojovali policisté

První prosincovou sobotu se konal už 19. ročník volejbalového turnaje amatérských smíšených družstev O pohár kpt. Jaroslava Matýska v.v., který pravidelně pořádá Jaroslav Matýsek ve spolupráci s Prahou 13 a SDH Třebonice.

Letošního ročníku se účastnilo 12 amatérských týmů. Po celodenním soutěžení, kdy většina z nich odehrála minimálně 5 zápasů, rozhodl o vítězi finálový zápas. Pohár vybojovalo družstvo Skoro se neznáme, složené z příslušníků PČR. Druhé místo obsadil Sokol Jinonice a třetí místo získal tým Pozdní sběr, vedený stálým účastníkem Karlem Prokešem.

Vyhlášení vítězů, předání putovního poháru, diplomů, medailí a věcných cen se v restauraci Jeremi Sport ujal organizátor turnaje Jaroslav Matýsek. Sice unaveni, ale spokojeni a s dobrou náladou se volejbalisté rozcházeli k domovům až v pozdních nočních hodinách.

Organizátoři turnaje děkují všem týmům za účast a partnerům za pomoc při přípravě a realizaci celého turnaje. Zejména děkují za sportovní pochopení ze strany ZŠ Brdičkova a také za pomoc sponzorským firmám, bez kterých by se jen těžko mohl turnaj v takovém měřítku pořádat.

-red-