Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Kurzy jógy pro začátečníky i pokročilé

Jógové studio Peace Yoga, které se nachází přímo na metru B Hůrka, otevírá od ledna 2023 nový kurz pro (věčné) začátečníky. Kurz je určen pro ty, kteří chtějí začít s jógou nebo již na pár lekcích byli, ale stále se cítí jako jógoví začátečníci. Kurz je vypsán na 10 týdnů od 5. ledna do 9. března, bude probíhat každý čtvrtek od 19.15. Lekce budou vedeny podle vašich potřeb tak, abyste neměli pocit, že nestíháte. V prvním lednovém týdnu startují i další kurzy: kurz jógy pro děti (každé úterý od 16.00) a kurzy pro dospělé - základy power jógy (pátek 17.00), jógová terapie pro zdravá záda (neděle 17.30) a základy meditace (4 setkání v pátek 18.30).
Pravidelné cvičení jógy pomáhá nejenom udržovat fyzickou kondici, ale napomáhá i psychickému zdraví, odbourává stres a zlepšuje celkovou obranyschopnost organismu.
Na kurzy i jednotlivé lekce se můžete přihlásit v našem rezervačním systému: https://peaceyoga.isportsystem.cz/. Jakékoli dotazy nám pište na info@peaceyoga.cz. Informace o nás naleznete na webových stránkách www.peaceyoga.cz nebo na Facebooku a Instagramu @peaceyogastudiohurka.

Petra Kubrová