Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Mirai v Mládí

Skupina Mirai příjemně překvapila svým koncertem děti i všechny zaměstnance Základní školy Mládí. Tělocvična školy se v pondělí 12. prosince naplnila všemi žáky i pedagogy a místo vyučování se tančilo a zpívalo na plné obrátky. Mirai v předvánočním čase rozdává radost a v rámci Dobro dne navštěvuje školy, nemocnice, dětské domovy i domov pro seniory. Letos svými hity přinesli radost stovkám dětí z Mládí.

„Dobro den je pro nás den, kdy se snažíme alespoň na chvíli vytrhnout děti, pacienty, doktory a sestřičky ze všedních starostí a udělat jim v předvánočním čase radost. Vybrali jsme si k návštěvám Prahu, Pardubice, Ostravu a Brno, které v příštím roce navštívíme v rámci našeho turné po hokejových arénách. Na místech, kde je to nejvíc potřeba rozdáváme i pár vstupenek na koncerty. Celou akci si vždy maximálně užíváme a jsme vděční za nekonečnou energii, kterou nám všichni dáváte.

Doufáme, že se nám daří naší návštěvou dělat radost,“ říká kapela Mirai. „Když zazvonil telefon a v něm se ozvalo, že Mirai chtějí přijet k nám na koncert a zcela zdarma, byl jsem ohromen a velmi příjemně překvapen. Dopřáli jsme si v tělocvičně skvělý koncert a děkuji celé kapele za úžasné předvánoční překvapení. Dětem i všem zaměstnancům Mirai udělali velikou radost skvělou muzikou i autogramiádou. Děkuji za všechny,“ dodal ředitel školy Jaroslav Vodička.

Lucie Steinerová