Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Program Klubu Mlejn

KD Mlejn, z.ú., Kovářova 1615/4, 155 00 Praha 5 • Recepce: v pracovní dny od 14.00 do 18.00 (mimo školních prázdnin) • Pokladna: vždy hodinu před představením • E-mail: info.mlejn@gmail.com • Web: www.mlejn.cz • Grant poskytla městská část Praha 13

DĚTI

7. 1. ne 15.00 Cirkusový workshop pro děti a rodiče

Láká vás vyzkoušet si závěsnou akrobacii na šále, žonglování s nejrůznějšími žonglovátky jako jsou kruhy, míčky a kuželky nebo vás zajímá balanc na kouli, válci či rola-bolu? Pak je tenhle cirkusový workshop právě pro vás. Všemi disciplínami vás provedou naši zkušení lektoři.

KONCERTY

18. 1. čt 19.30 Novoroční koncert Bohemian Symphony Orchestra Prague

Novoroční koncert pod taktovkou dirigenta Martina Šandynabídne nejznámější skladby světových mistrů jako je Malá noční hudba Wolfganga Amadea Mozarta, Ave Maria Franze Schuberta, Čtvero ročních dob Antonia Vivaldiho nebo symfonickou báseň Vltava z cyklu Má Vlast Bedřicha Smetany či árii Měsíčku na nebi hlubokém z opery Rusalka Antonína Dvořáka.

RŮZNÉ

6. 1. so 16.00 Vánoce s Lučinkou

Zveme všechny do Mlejna na tradiční pořad Vánoce s Lučinkou - náhradní termín.

Přidejte se k nám při koledování či putování do Betléma. Zatančí skupiny od Kominíčků po Sedláky, zahraje nám Muzička.

9. 1. út 14.00 Retrokavárna pro seniory

Retrokavárna je místem pro setkávání, vzpomínky, nová přátelství i zajímavá témata. Naše foyer otevírá seniorům, pro které je připravené posezení u kávy doplněné o přednášku nebo diskusi na aktuální téma.

so 13. a 20. a ne 21. 1. 11.00, 14.30 a 18.00 Taneční vystoupení Top Dance Prague 2024

Během tří víkendových dní vám tanečnice a tanečníci z našich kurzů nabídnou vybrané latinsko-americké a standardní tance. Můžeme se těšit na vystoupení dětí, dále pro vás zatančí všechny dívčí výběrové skupiny Top Dance Prague, své taneční pokroky předvedou také tanečníci a tanečnice ze Sportovního soutěžního klubu.Připraveny jsou také ukázky latinsko-amerických a standardních tanců v podání vybraných tanečních párů a synchro tanečnic sportovního klubu a lektorů/profesionálních tanečníků Top Dance Prague.

14. 1. ne 17.00 Fly School Studio AnYo: Okolo světa

Spolu s členy studia AnYo a dobrodružnou Aničkou vás srdečně zveme na vystoupení s názvem Okolo světa, v rámci kterého se seznámíte s fascinujícím světem fl y jógy.

27. a 28. 1. so+ne Czech Aerial Hoop 2024

Druhý ročník sportovní Aerial Hoop soutěže, která má za cíl svými pravidly a odbornou porotou posunout český Aerial Hoop Sport na světovou úroveň.

27. 1. so 19.00 Ples Waldorfské základní školy Dědina - Spolkový dům


PŘIPRAVUJEME NA ÚNOR

22. 2. čt 19.30 Agentura Familie: A. Sthersová a M. Spillemaecker: Rodinná porada

Originální trochu černá francouzské komedie v podání herců Agentury Familie. Během společné večeře se tři dospělé děti rozhodnou vyřešit neshody se svou autoritativní matkou velice svérázným způsobem. Večeře se tak změní v časovanou bombu a koktejl, který se podává, může být pro někoho poslední...

Více informací o pořadech, vstupenkách nebo kurzech najdete na www.mlejn.cz nebo na www.facebook.com/kdmlejn.

Vstupenky lze zakoupit prostřednictvím portálu GoOut na našich webových stránkách nebo na www.goout.net.