Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Blíží se vánoční čas

Středisko sociálních služeb Prahy 13 zve v úterý 3. prosince seniory na Vánoční punčování v Lukáši, které je spojeno nejen s rozléváním vánočního punče, ale především s výrobou vánočních dekorací a s rozsvícením vánočního stromku. Sváteční odpoledne proběhne od 14 do 16 hodin v jídelně střediska. Přijďte všichni, kdo máte chuť popřát si vzájemně krásné Vánoce a do nového roku 2020 vše dobré, zdraví a štěstí.

Připomínáme, že podmínkou vstupu do naší vánoční dílny, je přinést si vlastní nůžky, kterými se účastník prokáže před vstupem do jídelny. Bez nůžek se nedostane dál, prostě bez nich to nepůjde. Důvody tohoto postupu jsou dva – každý z vás bude nůžky potřebovat na výrobu dekorace a zadruhé, tolik nůžek v Lukáši nemáme ☺. Hned jak se setmí, tak společně rozsvítíme vánoční strom, který nám roste pro tyto účely na naší zahradě.

Zájemci se mohou při hlásit u paní Aleny Hrabětové. Buď osobně v kanceláři střediska, nebo prostřednictvím telefonu na číslech 725 393 061 nebo 222 543 021. Přihlaste se co nejdříve, protože kapacita míst v jídelně (45) je omezena. Informace o akci naleznete též na www.sssp13.cz. Přijďte, těšíme se na vaši návštěvu. Vánoční punčování pro vás připravily městská část Praha 13 a Středisko sociálních služeb Prahy 13. Budiž požehnán nadcházející vánoční čas, který mezi nás už brzo zavítá.

Jiří Mašek, Středisko sociálních služeb Prahy 13