Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Třebonický hasičský podzim

Září, říjen a listopad pro nás tradičně znamenají ukončení staré sezony a zahájení nové. Nesou se v duchu mnohých závodů. Zahájili jsme na domácí půdě šedesátkami, kde Jáchym vybojoval pátým místem postup na republikové kolo v Benešově. Nejenže zde skvěle reprezentoval náš sbor, ale také to pro něj byla zkušenost na velkých závodech. V Lipencích probíhaly požární útoky, při kterých měly premiéru ženy, které doběhly na čtvrtém místě. Nezaháleli jsme ani ve svátek svatého Václava a vyjeli jsme do Cholupic. I přes déšť se nám nesmírně dařilo, což dokazuje Sabíkovo první a Lukášovo druhé místo. V říjnu nechyběly ani noční hasičské útoky na Suchdol. Zatímco dospělákům sezóna pomalu končí, děti se už těší a připravují na novou.

Pozvánky:

Hasiči Třebonice zvou děti a rodiče na Strašidelnou stezku. Akce se uskuteční v sobotu 12. listopadu od 16 do 18 hodin. Odstartujeme u rybníka v Třebonicích a zapotřebí bude lampionové světýlko na cestu. Na konci čeká všechny překvapení.
Dále vás zveme na venkovní Mikulášskou nadílku. Pojďte prožít adventní sobotní odpoledne u horní hasičárny v Třebonicích. Pro děti je nachystaný bohatý program a nebude chybět ani nadílka od Mikuláše. Těšíme se na vás 3. prosince od 15 hodin. Bližší informace najdete na Facebooku našeho sboru.

Marta Horáková, starostka SDH Třebonice