Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Rozloučení se starým rokem

Ve středu 31. prosince 10 minut před půlnocí bude v Centrálním parku odstartována poslední letošní sportovní akce v České republice, a to Silvestrovskonovoroční Běh metropole v podobě běhu na 4 km. Přijďte se aktivním pohybem
rozloučit se starým rokem a zároveň naplnit motto: Jak na Nový rok, tak po celý rok! Vítěz a všichni účastníci běhu jsou v cíli očekáváni v prvních minutách roku 2015. Bude na ně čekat originální účastnická medaile, symbolický přípitek šampaňským a vánočka. Záštitu nad akcí převzali světová rekordmanka v běhu na 800 m Jarmila Kratochvílová a mistr Evropy v atletice (štafeta 4 x 400 m) Jan Poděbradský. Prezence otevřeného závodu je od 23.00 do 23.40 u kuželkárny v Centrálním parku. Běh odstartuje ve 23.50. Muži a ženy soutěží ve věkových kategoriích po deseti letech.

Přijďte svou účastí podpořit naši městskou část a společně ji doveďme k prvenství v dlouhodobé soutěži o nejsportovnější městskou část Prahy. Zatím si vede skvěle. Po pěti závodech v konkurenci 42 měst a městských částí je na průběžném výborném prvním místě před MČ Praha 5 a MČ Praha 4.

Více informací včetně elektronických přihlášek a informací o startovném najdete na www.czechbigman.cz,  www.czechbigman.cz/silvestrovsko-novorocni-beh-metropole.

Roman Jaroš, ředitel závodu