Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Stacionář nabízí volná místa

Cítíte se osamělí nebo trávíte dny sami a čekáte, až se vaši blízcí vrátí večer z práce a vadí vám to? Rádi byste svůj den strávili v příjemném prostředí ve společnosti lidí s obdobnými zájmy? Denní stacionář ve Středisku sociálních služeb Prahy 13, Trávníčkova 1746, nabízí zájemcům z řad seniorů místo pro společenská setkávání. Každý pracovní den od 8.00 do 16.30 hodin můžete navštívit společenské prostory denního stacionáře v našem středisku. Zde můžete trávit příjemné chvíle a zbavit se tak pocitu samoty a opuštěnosti.
V našem stacionáři o Vás bude dobře postaráno. Zajištěna je celodenní strava a řada zajímavých činností,  spočívajících v hraní her, cvičení paměti či ve zhotovení různých výrobků, které potěší vás i vaše blízké. Díky osobnímu přístupu našich pečovatelek si brzy vytvoříte dojem příjemného rodinného prostředí.
Doprava klientů do stacionáře a zpět do jejich domovů je zajišťována vozy střediska, které jsou vybaveny i zvedací plošinou pro přepravu vozíčkářů. K dispozici je zahrada s altánem, fitness hřiště s pěti cvičebními stroji pro seniory a hřiště na pétanque. Nabízíme možnost koupání v bezbariérové vaně, masáže, pedikúru, rašelinové zábaly nebo světelnou terapii Bioptron.
Denní stacionář i celé prostory střediska sociálních služeb jsou bezbariérovým sociálním zařízením, určeným pro seniory a osoby se zdravotním handicapem. Naše dveře jsou však otevřeny i všem lidem, kterým není lhostejný život seniorů – rodinným příslušníkům, přátelům či sousedům.
Více o službách, provozu denního stacionáře, cenách za poskytované služby i společenských akcích naleznete na www.sssp13.cz. Své dotazy posílejte na adresu socialnipracovnik@sssp13.cz nebo volejte na tel. 235 543 021, 602 527 959.

Martina Cveklová, sociální pracovnice