Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Je čas na malé ohlédnutí

Změna roku v kalendáři znamená pro náš basketbalový klub HB Basket posun do druhé poloviny letošní sezony. A tak je čas na ohlédnutí. Dorostenky vedou tabulku v 2. nejvyšší soutěži ČR a obě kategorie žactva se probojovaly do extraligové nadstavby. K úspěchu našich starších kategorií se přidávají i kategorie minižactva. Všechny tři ročníky momentálně vedou bez porážky tabulky svých soutěží v Praze.
Naše přípravky se prvně utkaly v turnaji Nadějí, které pro naše nejmladší děti pořádáme. V boji o první turnajové vítězství bylo vidět hromadu snahy, bojovnosti a nasazení. Děti byly úžasné a plné hlediště nadšené. I zde nám roste další početná základna pro další ročníky našeho klubu.
Pokud by se někdo ještě chtěl přidat, brány našich přípravek jsou stále otevřené. V Praze 13 trénujeme ve FZŠ prof. O. Chlupa, Fingerova 2186 (úterý 13.45 – 15.00 hod.) a ve FZŠ Trávníčkova 1744 (14.45 – 16.00 hod.). Vše o nás najdete na www.hbbasket.cz. Za hráčky, rodiče a fanoušky HB Basketu přeji vše nej do roku 2015.

Hanka Brejlová