Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Je za pět minut dvanáct

V září odstartoval v Galerii Butovice druhý ročník největšího světového turnaje v minigolfu, který také letos organizuje provozovatel indoorového hřiště Minigolf Butovice a prezident Českého mini golfového svazu Tomáš Navrátil. Záštitu nad turnajem opět převzala zástupkyně starosty Marcela Plesníková.

„Turnaj, kterého se vloni zúčastnilo 1 780 žáků prvního a druhého stupně základních škol z Prahy 13, je stále ještě v plném proudu, nicméně základní část pomalu ale jistě končí,“ říká Tomáš Navrátil a dodává: „To však neznamená, že by se, byť na poslední chvíli, ještě nemohly přihlásit další školy. Třída se nahlásí a stráví tady jednu hodinu. Během ní si na minigolfovém hřišti všechny děti odehrají jedno kolo. My potom dáme výsledek každého jednotlivce a třídy do výsledkových listin. Jenom upozorňuji, že odehráno musí být do 15. února. Hned 1. března nás totiž čeká finále.“

Takže ti, kteří by se chtěli seznámit se sportovní aktivitou, ve které máme jako Česká republika velice dobré výsledky, ještě mají šanci. Tak ji nepropásněte.

Eva Černá