Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Slavíme třicetiny, buďte u toho s námi

Školní rok 2020/2021 je pro DDM Stodůlky velmi významný – slavíme 30 let od jeho založení. Za ty roky se toho odehrálo opravdu hodně – ze Spolkového domu, našeho prvního útočiště, jsme se ještě dvakrát přestěhovali, abychom při třetím stěhování zakotvili na naší stávající adrese v Chlupově ulici. Věříme, že jsme za sebou zanechali vždy dobrou stopu a velký kus krásné, užitečné a vzájemně prospěšné práce. K mnohým z nás se nyní hlásí ti, kteří svůj volný čas trávili v kroužcích, na akcích či táborech v době svých dětských let. Některá z těchto „mláďat“ s námi zůstávají dál a zapojují se do činnosti domu dětí jako lektoři kroužků, akcí a vedoucí táborů, z čehož máme velkou radost. Mnozí se také vrací do kroužků znovu již se svými vlastními dětmi.
V domě dětí vládne sváteční nálada, vzpomínáme a o své vzpomínky se budeme na našem webu průběžně dělit. Co by to ale bylo za oslavu, kdybychom vás k ní nepřizvali?
Každý měsíc vám budeme představovat jednu část DDM Stodůlky. Leden oslovil milovníky historie, kdy jsme zavzpomínali na naše začátky a všechna ta uplynulá léta. Program na další měsíce najdete v Kalendáři akcí na str. 28–29. Nejen že pro vás chystáme pořádnou porci zábavných aktivit, máme pro vás i soutěž o hodnotné ceny! Podrobné informace najdete na www.ddmstodulky.cz včetně úplných pravidel soutěže. Těšíme se na všechny soutěžící i na všechny, kteří s námi slaví!

Marie Haklová