Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Letní tábory s Domečkem

V pondělí 19. února 2024 začíná v DDM Stodůlky přihlašování na příměstské a výjezdní tábory. Tradičně pro vaše děti připravujeme příměstské tábory na různá zaměření jako jsou: Poznávači (tábory zaměřené na výlety, umění, historii, muzea); Odborníci (tábory zaměřené na technické odbornosti – IT, věda, robotika, animace); Umělci (tábory zaměřené na umění – výtvarný, tvořivý, hudební, keramický,…); Hráči (tábory pro milovníky celotáborových her); Předškoláci (tábory pro nejmenší a Prázdninová školička); Sportovci (tábory s různými sporty a sportovně zážitkové); Tanečníci (tábory s různými tanečními styly); Pestrý mix (od všeho kousek). 

Také u výjezdních táborů můžete vybírat z pestré nabídky: LT Hudební (Cesta kolem světa); LT Stanový (Avangers); LT Šmoulíci (Zakleté království); LT Rodiče s dětmi (Vesmír); LT Sportovní (Indiáni); LT Taneční (soustředění Belly Habibi a Belly Amira) a LT Hrad (Pevnost Boyard). Na táborech vaše děti čeká spousta zábavy, nových vědomostí, dovedností a hlavně kamarádů. 

Přihlašování probíhá přes klientský účet www.ddmstodulky.cz. Všichni vedoucí se na děti těší a připravují pro ně krásné programy. 

Michala Štěpánková