Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Bruslení na školním stadionu Bronzová

Zimní stadion je unikátním sportovištěm. Jen málokterá základní škola se může pochlubit vlastním zimním stadionem. Dopoledne slouží všem školám Prahy 13, které zde v rámci hodin tělesné výchovy absolvují pod odborným vedením profesionálních trenérů kurzy bruslení. Odpoledne jsou vyhrazena široké veřejnosti, stejně jako víkendy.

Bruslení pro veřejnost na školním zimním stadionu Bronzová bude v případě příznivých meteorologických podmínek možné do konce března. O přesném termínu ukončení bruslařské sezony budete včas informováni. Vstupné pro dospělé činí 50 korun, děti a senioři platí polovinu, tedy 25 korun a děti do šesti let mají vstup zdarma. Brusle se nepůjčují, ale jejich broušení je možné i v této bruslařské sezoně a to denně od 17.00 do 18.00. Cena je 60 Kč za jeden pár bruslí. Na stadionu jsou umístěny automaty na kávu, čaj a cukrovinky. V pátek, sobotu a v neděli je k dispozici také stánek s občerstvením. Upozorňujeme návštěvníky, že veškeré platby jsou možné pouze v hotovosti.

Věříme, že návštěva zimního stadionu bude především pro děti, které v době jarních prázdnin zůstávají v Praze, příjemným zpestřením.

Lucie Steinerová