Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Skřítkové a víly potěší děti v Centrálním parku

Máte rádi pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do zakleté říše plné čarokrásných rusalek, vodníků a skřítků.
Městská část Praha 13 a společnost Velká dobrodružství pro vás připravila na čtvrtek 1. září od 12 do 17 hodin Pohádkový les – Skřítkové a víly. Na dvoukilometrové trase Centrálním parkem Prahy 13 na Vás i Vaše děti budou čekat pohádkové postavy a zvířátka ze začarovaného lesa. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly. Po jejich splnění dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání.
Akce se koná pod záštitou starosty Davida Vodrážky a místostarostky Marcely Plesníkové. Trasa pohádkového lesa začíná u vstupu do Centrálního parku (křížení ulic Pod Hranicí a V Hůrkách) a vstupné je zdarma.
Budeme dodržovat aktuální hygienická opatření. Pokud chcete vyrazit na cestu v čase, který vám vyhovuje, zaregistrujte se POVINNĚ týden před akcí na www.velkadobrodruzstvi.cz do formuláře v rubrice Pohádkový les. Přijďte v jakémkoli počasí. Budete se dobře bavit!

-red-