Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Akce i pro rodiče našich žáků

Na poslední měsíc školního roku připravujeme v ZŠ Klausova na Velké Ohradě několik akcí, na které bychom kromě žáků rádi přizvali i jejich rodiče.

Hned začátek června bude patřit Cyklojízdě – již čtvrtému cyklovýletu žáků, učitelů a rodičů. Tato celoškolní akce, kterou vždy na Den dětí naše škola organizuje, bývá velmi oblíbeným sportovním zpestřením konce školního roku. Cyklistická družstva dětí vyráží 1. 6. na kole na celé dopoledne do Prokopského údolí. Kromě zážitku z jízdy na ně čeká také několik soutěží. Cyklojízda je určena žákům všech ročníků.

Další akcí určenou jen rodičům je vzdělávání v oblasti internetu a nových technologií. Proběhne ve středu 13. 6. od 17.30. Seminář Děti online aneb Co hrozí dětem na internetu je zajištěn organizací Národní centrum bezpečnějšího internetu (www.saferinternet.cz). Seminář je určen pro rodiče žáků všech věkových skupin, kteří chtějí rozumět tomu, s čím se mohou jejich děti na internetu potkat. Pokud se chcete přidat k naší celoškolní cyklojízdě nebo jí sponzorsky podpořit, bližší informace naleznete na www.klausovazs.cz. Také jste srdečně zváni na seminář.

Jana Nuslauerová a všichni pedagogové ZŠ Klausova