Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Hokejbalisty čeká pražské derby

Jarní část hokejbalové sezony se opět naplno rozjela. Extraligové muže A v ní čeká boj o play-off. Aktuálně čtvrtý celek z Lužin bude bojovat o co nejlepší výchozí pozici pro vyřazovací část sezony. Do konce základní části sehrají doma ještě dvě utkání. Magnetem bude zajisté sobota 4. dubna, kdy se na Lužinách hraje pražské derby. Domácí Kert Park hostí Kovo Praha od 16.00. Poslední utkání před vyřazovací částí čeká lužinské v sobotu 18. dubna od 16.00 proti Sudoměřicím. Úspěšný vstup do sezony má za sebou také B-tým mužů, kterému již play-off nemůže uniknout. Do konce základní části již hraje pouze jedno utkání. V neděli 12. dubna od 15.00 přivítá na Lužinách rezervní tým pražského Kova.

Starší i mladší žáky naopak čekají ještě napínavá utkání po celý duben. Obě dvě mužstva mají šanci postoupit na závěrečné turnaje mistrovství ČR. Starší žáci přivítají na Lužinách 25. 4. od 11.00 pražské Ďábly. Mladší žáci hrají doma dvě utkání – v neděli 19. 4. hrají od 12.30 s Rakovníkem, o týden později 26. 4. hostí Kladno. Kompletní rozpis utkání naleznete na www.kert-park.cz.

Hokejbalisté Kert Parku pořádají neustálý nábor dětí ve věku od 6 do 14 let. Přijďte si hokejbal vyzkoušet! Každé pondělí a středu od 17. 00. Více informaci na www.kert‐park.cz/nabor.

Michal Pěch