Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Duben ve Mlejně patří divadlu

Nejmenší diváky zveme na premiéru interaktivního tanečního představení Jak Zojka pomohla Zemi dýchat. Dočasná Company se v něm zaměří na environmentální téma, které jedinečným zpracováním představí dětem od 4 do 10 let. Zojka bydlí na Zemi, kde lidé žijí v symbióze s přírodou. Co se ale stane, když se harmonie naruší, lidé zaberou veškerý prostor a Země se už nebude moct nadechnout? Vstupte spolu s tanečníky na jeviště do jejího kouzelného světa a pomozte Zojce splnit úkoly, které jí na cestě čekají.
S Tanečním Studiem Light se vydáme do džungle. Interaktivní představení a kreativní dílna Žirafy netančí jsou určené dětem, rodičům, učitelům i všem ostatním se zájmem o pohyb.
Po úspěšné únorové premiéře nad hlavy diváků opět vyšplhá TUTOcirk v novocirkusovém představení Pusinky a nakládačky, MANUS Art Collective v jedinečné světelné atmosféře zatančí choreografii inspirovanou poezií Guillauma Appolinaira Míření. Na správné adrese budete tento měsíc také díky ochotnickému Divadlu D13, které se nechalo inspirovat komedií italského dramatika Marca Camolettiho. Celý program na duben najdete na www.mlejn.cz. Těšíme se na viděnou.

Eva Roškaňuková